Waarom scoor je 100% met een Lucky Bird?

Waarom scoor je 100% met een Lucky Bird?

Lucky Bird is een cadeaubox waar je 100% mee scoort als personeelsverantwoordelijke of verkoopdirecteur. Waarom? Omdat elke ontvanger zelf de beleving, de training of het geschenk kunnen kiezen dat bij ze past.

Maar er is meer. Lucky Bird is ook 100% personaliseerbaar. We kunnen het geschenkdoosje, het boekje erin en de webshop in een wip aanpassen. Jouw huisstijl, afbeeldingen, welkomstteksten en zelfs een video zijn mogelijk. En nog meer. Lucky Bird is tot wel 100% fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Dit maakt Lucky Bird tot hét ideale cadeau voor uw medewerkers én zakenrelaties. Voor een overzicht van de fiscale en sociaalrechterlijke aspecten, lees “Is een Lucky Bird aftrekbaar voor bedrijven?”.

Oh ja, en nog iets. Lucky Bird is de enige cadeaubon die geniet van een 100% tevredenheidsgarantie. Een persoonlijk en origineel cadeau is voor iedereen anders. Mocht de beleving of het gekozen geschenk iemand niet 100% tevreden stellen, geniet hij of zij van onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij zullen er alles aan doen om hem of haar opnieuw te doen glimlachen – tot zelfs de kans geven iets anders te kiezen!

Een Lucky Bird speelt in op de drie-eenheid van motivatie: een waardering motiveert het meest als ze een verrassingselement bevat, gepersonaliseerd is en vrije keuze toelaat.

  • Verrassing: de ontvanger treft een onverwacht geschenkje aan in haar/zijn cadeaubox, krijgt een persoonlijk kaartje bij de levering …
  • Personalisatie: je wordt aangesproken bij naam, je kan gepersonaliseerde geschenken kiezen
  • Vrije keuze: de ontvanger geniet van een ruime keuze aan geschenken, ervaringen, trainingen, goede doelen

Kortom, het is niet voor niets dat de Lucky Bird een B2B bestseller is!

Terug naar FAQ