Hoe werkt een Lucky Bird voor de schenker?

Hoe werkt een Lucky Bird voor de schenker?

Ontzorgen staat centraal bij de Lucky Bird cadeaubon. Je personeelsleden of klanten waarden en bedanken was nooit makkelijker of effectiever.

In drie eenvoudige stappen gebruik je de best-seller cadeaubox waarmee je 100% scoort:

  1. Bepaal je budget. Kies voor €25, €35, €50 of een budget op maat.
  2. Beslis of je een standaard Lucky Bird wil of dat je een bedrijfseigen versie wil. In dit laatste geval kan je het geschenkdoosje, het boekje erin en het online keuzeplatform aanpassen aan je huisstijl
    • In geval van een standaard Lucky Bird, geef je aan hoeveel je er wil en klaar is kees.
    • In geval van een bedrijfseigen versie, nemen wij contact op. We bespreken de aantallen en leiden je door de mogelijkheden op vlak van personalisatie(o.a. logo, kleuren, teksten en beelden). Wij doen vervolgens de rest.
  3. Als je voor een standaard Lucky Bird koos, ben je al klaar! Als je een bedrijfseigen versie wil, rest je enkel nog de goedkeuring te geven op ons ontwerp. Merk trouwens op dat we zoveel feedbackrondes houden als je wil. Maar weet dat het meestal onmiddellijk raak is.

De levering nemen wij voor onze rekening. Je kan kiezen tussen een levering op bedrijfsadres of op adres van de begunstigden. In dit laatste geval, bezorg je ons een lijst met adressen.

Zo simpel kan het zijn! Lucky Bird, makkelijk om te geven en super om te krijgen!

Terug naar FAQ