Hoe werkt een Lucky Bird voor de ontvanger?

Hoe werkt een Lucky Bird voor de ontvanger?

Eenvoud en impact – het motto van de Lucky Bird cadeaubon.

Als ontvanger is het heel gemakkelijk, maar vooral leuk een Lucky Bird te ontvangen. Je gaat tewerk in drie simpele stapjes:

1 Eerst geniet je van de stijlvolle, fris ontworpen en uniek verpakte cadeaubox. Je maakt kennis met het leuke extra geschenkje erin en ontdekt het boekje met de praktische uitleg.

2 Vervolgens ga je via een gepersonaliseerde URL – of via de link op luckybird.be naar de online webshop. Hier kies je op je gemak het geschenk dat je het liefste wil uit de ruime, zorgvuldig geselecteerde collectie. Een mix tussen prachtige geschenken, cadeaubonnen, unieke belevenissen, online training én workshops. Werkelijk voor ieder wat wils. Op het einde kies je waar je het wil ontvangen: thuis, op het bedrijfsadres of in een afhaalpunt.

3 Tenslotte komt het moeilijkste deel: wachten. Gelukkig duurt dit echt niet lang. Zeer snel kan je met de nodige oh’s, ah’s en waauw’s de mooie Lucky Bird doos openen om te genieten van je geschenk. En dat extra kaartje erbij? Dat maakt het nog des te leuker!

Terug naar FAQ