Lucky Bird is een uniek B2B keuzeconcept om mensen op een originele manier te bedanken, het hele jaar door.

Maak indruk met een stijlvolle, fris ontworpen en uniek verpakte cadeaubox. Verras met een klein geschenk én een cadeaubon die toegang geeft tot een online bestelplatform boordevol geschenken; voor elk wat wils!

Laat de gelukkige kiezen uit een brede collectie, of spits je toe op een speciale gelegenheid. Zet jouw Lucky Bird helemaal naar je hand dankzij een cadeaubon én persoonlijke website op maat. 100% uniek dankzij jullie logo, teksten, kleuren. Ook een cadeaubon op thema is een mogelijkheid! (eindejaar, een mijlpaal binnen je bedrijf, een unieke manier om je klanten te bedanken etc…).

Wat is een Lucky Bird?

Wat maakt een Lucky Bird cadeaubox zo bijzonder?

Waarom kiest men voor een Lucky Bird cadeaubox?

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Van een nieuwe start tot een pensioen, kerst en eindejaar, verjaardag, geboorte of om eender welke speciale gelegenheid in de verf te zetten. Lucky Bird dekt het allemaal. Kies voor een brede collectie in onze Celebrations Lucky Bird of ga voor een unieke collectie speciaal geselecteerd voor een geboorte of huwelijk.

Wil je écht scoren? Zet Lucky Bird dan volledig naar je hand met een Lucky Bird op maat! Wij maken een cadeaubon én website op maat voor jouw bedrijf, of bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of milestone.

  • Celebrations
  • Huwelijk
  • Geboorte
  • Lucky Bird op maat

Lucky Bird Celebrations

Een verjaardag, jubileum, pensioen of eender welke andere speciale gelegenheid op een unieke manier in de verf zetten? Dat kan met Lucky Bird! De brede collectie biedt voor elk wat wils.

Beschikbaar in € 35 en € 50, of een budget op maat.

«»
Vouchers

Lucky Bird Huwelijk

Een rijkelijk assortiment van unieke huwelijksgeschenken of belevenissen die dit moment omtoveren tot een onvergetelijke herinnering.

Beschikbaar in € 50, of een budget op maat.

«»

Lucky Bird Geboorte

Een ruim assortiment geboortegeschenken voor de ouders én het kindje maken het feestmoment wel heel bijzonder.

Beschikbaar in € 35, 50 of een budget op maat.

«»
Interieur
Speeltijd

Lucky Bird Op Maat

Zet Lucky Bird helemaal naar je hand met een voucher én website op maat van je bedrijf.

We gebruiken jullie bedrijfslogo, kleuren en een eigen tekst in zowel de cadeaubon als de website en maken er een unieke ervaring van.

Wil je écht indruk maken? Spreek de bezoeker dan aan met een persoonlijke videoboodschap (optioneel) of laat ze meerdere geschenken kiezen.

Beschikbaar in € 35 et € 50, of een budget op maat (bv met meerdere geschenken).

«»
Unieke Belevenissen
Video Boodschap
Personalisering
Horloges

Enkele van onze 100% tevreden klanten

Arteel zette de puntjes op de I om te garanderen dat met Lucky Bird onze werknemers een unieke ervaring krijgen met net dat ietsje meer.
Erik Luts, Senior General Manager Digital Channels , Facilities and HR KBC«
De Lucky Bird oplossing van Arteel was voor ons de geknipte oplossing...
Jan Van Hootegem, Group HR Director«
We merkten dat de keuze van het eindejaarsgeschenk hét onderwerp was tijdens de middagpauze.
Oda Suffeleers, VP HR, Datwyler Group«
Arteel’s Lucky Bird concept was echt een schot in de roos.
Jean-Louis Wattiez, Directeur Human Resources, Federale Verzekeringen«
Arteel, een professionele partner bij uitstek om medewerkers te waarderen op een persoonlijke en authentieke wijze.
Merlyn De Vos, Internal Communications at Adecco Belgium«
Ontdek meer getuigenissen.

Waarom kiezen deze mensen voor Lucky Bird?

Voor elk moment

Wilt u uw personeel, klanten of vrienden op een unieke en frisse manier bedanken? Eindejaar, geboorte, huwelijk, of gewoon een speciale attentie? Lucky Bird is geschikt voor elke gelegenheid én volledig aanpasbaar.

«

Een unieke collectie

Maak een keuze uit een ruime, zorgvuldig geselecteerde collectie. Een mix tussen prachtige geschenken, cadeaubonnen, unieke belevenissen, online training én workshops. Werkelijk voor ieder wat wils.

«

Persoonlijke ondersteuning

Flitsend snelle en persoonlijke ondersteuning, zowel voor de gever als de ontvanger is voor ons een evidentie. Wij begeleiden u én de ontvanger door het hele process, voor, tijdens én na.

«

100% personalisatie

Maak uw geschenk écht persoonlijk. Wij passen zowel de cadeaubon als de website aan met uw (bedrijfs)logo, kleuren en tekst én maken we er samen met u, een unieke belevenis van. Ook de producten kunnen we personaliseren in ons eigen atelier! Contacteer ons voor meer details en voorwaarden.

«

Tot 100% aftrekbaar

Lucky Bird is tot wel 100% fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Dit maakt Lucky Bird tot hét ideale cadeau voor uw medewerkers én zakenrelaties.

«

100% Tevredenheidsgarantie

Een persoonlijk en origineel cadeau is voor iedereen anders. Mocht de beleving of het gekozen geschenk iemand niet 100% tevreden stellen, geniet hij of zij van onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij zullen er alles aan doen om hem of haar opnieuw te doen glimlachen – tot zelfs de kans geven iets anders te kiezen!

«

Nieuwe features!

Online dashboard

Krijg toegang tot een dashboard met een actueel projectoverzicht. Bekijk de verzilvergraad, best scorende geschenken, helpdeskstatus, rapportage op naam en zoveel meer. Volledige transparantie – een unicum in de sector!

Levenslang leren

Nieuw in ons gamma: Ontplooi jezelf met (online)leerplatform boordevol met leuke en interactieve trainingen.

Vraag vandaag nog een
vrijblijvende demo aan!

Heb je interesse om “Dank je wel” te zeggen op een manier die een blijvende indruk nalaat en de ontvanger echt waardeert? Wil je graag, vrijblijvend kennis maken met ons Lucky Bird platform en de collectie zelf ontdekken? Laat het ons dan zeker weten via dit formulier! We verrassen je graag met onze creativiteit en ervaring.